Links

MuziekLinks naar diverse Muziek gerelateerde sites

Klik op de afbeelding of de naam om door te gaan naar de website.

CHARM  CHARM 

Discografisch research project van King's College in London naar de output van Gramophone en haar labels alsmede Decca en Columbia. Bevat ook gegevens over HMV in Nederland.

DAHR  DAHR

Discography of American Historical Recordings (University of California e.a.). Researchproject voor Victor (HMV Victor etc). Zeer veel gedetailleerde info over datum, plaats.

 librarycongress Library of Congress Amerikaans archief, waarvoor hier een link wordt aangeboden, direct naat het Autio archief
020401  Lotz Verlag

Lotz Verlag. Catalogus- en matrixnummering (en datering) van Duitse labels, inclusief Lindström-labels.

 wasrol  Muziekweb

Vind je favoriete liedjes en ontdek nieuwe muziek op Muziekweb. De gids biedt alles om je smaak te ontwikkelen op het gebied van klassiek, jazz, wereldmuziek en pop. Hier een link naar een populaire wasrollen play-list.

 Originals The Originals

Altijd al eens willen weten wat de eerste uitvoering van dat ene, speciale nummer was?

Grote kans dat u op deze website van Arnold Rypens alle benodigde informatie vindt.....naast nog een hele berg andere meer en minder bekende uitvoeringen.

 radio 5  Radio 5 NPO Radio 5 brengt classics en evergreens in combinatie met nieuws, informatie en service. De publieke zender is voor alle luisteraars die de goede muziek van de afgelopen decennia én een prettige sfeer waarderen. 
 Radio30er Radio in de 30's, 40's en 50's Op deze site kunnen fragmenten worden beluisterd van radioprogramma's uit de jaren dertig, veertig en vijftig van de vorige eeuw.
 nostalgia  Radio Nostalgia Een muzikale reis door het 78-toerenplaten tijdperk Jazz, Amerikaanse en Nederlandse hits, Franse chansons, Duitse schlagers & Britse Dance Bands.
Vergetenartiesten Vergeten Artiesten

Bijzondere Website van Mike Winkelman, met links naar zijn programma's en een archief met, uiteraard, vergeten artiesten.

Heeft u facebook, dan kunt u zich ook abboneren op de uitzendingen. 

 

Klik hier om terug te keren naar de index

X

Right Click

Helaas mag u niets van onze website downloaden.