Postorder

JUBILEUMBOEK EN CD BOX voor leden van De Weergever

Tijdens het 40-jarig jubileum feest van De Weergever lag er een attentie voor alle leden klaar, in de vorm van ons jubileumboek en een CD-Box (Ongehoord 1940-1945 / Amusement en Propaganda tijdens de Bezetting).

Deze attentie is er  ook voor alle leden die lid waren al vóór de Jubileumdag op zaterdag 30 maart en niet in de gelegenheid waren de feestelijkheden bij te wonen.

Jubileumboek:

Heeft u het jubileumboek nog niet in uw bezit, dan volgt dit automatisch.Aan die leden die nog geen boek hebben ontvangen, ons streven is dit  medio mei 2019 te hebben nagezonden.

CD-Box (Zolang de voorraad strekt):

Om in het bezit van CD-Box te geraken kunt u het volgende doen:

  1. U kunt de CD-box op komen halen bij de sociëteit tijdens openingsuren. (Denkt u bijvoorbeeld aan de algemene ledenvergadering 14 april aanstaande).
  2. U kunt de CD-box laten toezenden. De box kost u niets, alleen zijn we dan genoodzaakt om porto en verpakkingskosten á € 7,50 in rekening te brengen. Nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen zal de box worden toegezonden. (graag bij betaling vermelden dat het om de verzendkosten van de CD-box gaat.)

Let wel! Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en is bestelbaar vanaf 15 april 2019 tot uiterlijk 3 augustus 2019.

Deze unieke box is nog slechts beperkt beschikbaar en zal, zodra de laatste exemplaren zijn uitgereikt, ook niet meer worden bijgemaakt.

Er geldt een maximum van 1 box per lid, dus als u deze reeds heeft ontvangen kunt u niet nog een tweede exemplaar bestellen (dit wordt aan de hand van de ledenlijst geadministreerd.)

De details voor het bestellen van de box  en de betaling van de verzendkosten vindt u op de postorderpagina van deze website. (klik hier voor een directe link naar de postorderpagina. Betalingsgegevens vindt u onderaan de postorderpagina).

Na 3 augustus zullen eventueel overgebleven CD-boxen via de ledenwinkel worden verkocht en niet meer gratis kunnen worden afgehaald.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

 

X

Right Click

Helaas mag u niets van onze website downloaden.